به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ فتحالله حقیقی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل مجتمع معدنی سرب و روی انگوران برگزار شد، افزود: گزارش فعالیتهای این معدن در سالهای اخیر نیز مطلوب و امیدوارکننده است.
وی اظهار داشت: وقتی معدن در یک منطقهای ایجاد میشود مردم باید احساس کنند شریک آن هستند یعنی امکاناتی مانند ترمیم و بهسازی جادهها و زیرساختها نیز عاید مردم شود.
حقیقی خاطرنشان کرد: در خصوص جذب نیروهای مورد نیاز و بهویژه نیروهای تخصصی برای معادن، اولویت باید با نیروهای بومی باشد البته در صورت نیاز میتوان از نیروی غیربومی نیز استفاده کرد.
مقام عالی استان ادامه داد: نیروهای بومی نیز باید تحت آموزش قرار گرفته و با تعامل نسبت به توانمندسازی آنها اقدام شود.
استاندار زنجان با اشاره به برگزاری جلسه شورای عالی معادن کشور به صورت مشترک با شورای معادن استان زنجان، گفت: پرونده مربوط به ۲۰ معدن استان در این جلسه، بررسی شد در صورتی که اگر قرار بود در مرکز بررسی شود، ماهها به طول میانجامید.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی، عدالت در توزیع خاک با عیار متفاوت از سوی معدنکاران را قبول ندارد، اظهار داشت: این موضوعات باید در شورای معادن استان طرح و مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: دولت و بخش خصوصی در هنگام صدور مجوز برای معادن باید متعهد شده و هر ۲ طرف به تعهدات خود عمل کنند.
استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سفر اخیر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان زنجان فقط به حوزه صنعت اختصاص یافت و سفر دیگری ویژه بخش معدن به استان زنجان خواهند داشت که امیدواریم در آینده نزدیک صورت پذیرفته و مسائل و مشکلات حوزه معدن زنجان در آن بررسی شود.
وی اظهار داشت: معدنکاران به میزان حقوق دولتی، معترض بوده و از طرف دیگر دولت نیز به این موضوع و دریافت حقوق دولتی نظر دارد که این موضوع نیز در محضر وزیر صنعت، معدن و تجارت طرح میشود و معدنکاران میتوانند از خواسته خود دفاع کنند.
گفتنی است؛ استاندار زنجان پیش از این جلسه از معدن فسفات و آهن روستای سعیدکندی و معدن سرب و روی انگوران بازدید کرد.
از زمان حضور حقیقی به عنوان استاندار در زنجان تمام جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به صورت تخصصی و در محل واحدهای تولیدی و صنعتی برگزار شده و پیش از برگزاری جلسه نیز چند واحد در آن حوزه مورد بازدید اعضای کارگروه قرار گرفته است.
استاندار زنجان گفت: افزایش میزان استفاده از نیروهای بومی در معدن سرب و روی انگوران از ۳۹ به ۶۳ درصد، اقدام ارزشمندی در راستای عمل به وظیفه اجتماعی معدنکاران و متولیان این معدن است.
نظر شما